6727 Szeged, Dárda utca 12.
2400 Dunaújváros, Akácfa utca 17.

06 62 548 535
06 25 502 700

Darázsirtás

darázsirtás megfelelő szakértelmet, tapasztalatot és precizitást követel meg, ezért mindenképpen érdemes profi szakembert hívni.


A szakember nélkülözhetetlensége abban mutatkozik meg, hogy léteznek olyan kártevők, amelyeknek irtása magas biológiai és irtószer ismeretet igényel és vannak olyan kártevők, amelyek irtása ezen felül még veszélyes is. A legtöbb kártevő, mint a darázs is gócokat alkot és fészket épít.


Ha Ön már felfigyelt otthona területén a darazsak hangjára, ha esetleg otthonában vagy az épületben a falakból, padlástérből morajló, zúgó hangot hall és mindezekkel párhuzamosan még magát a darazsakat is látja, akkor biztos lehet abban, hogy közvetlen környezetében kisebb kutatást követően felfedezhet valahol egy darázsfészket.


Nem tudja, hogyan tovább és Budapest területén kit keressen darázsirtás miatt? A darázsirtás különleges óvatosságot igényel. Mi az összes felmerülő kérdésére megoldást biztosítunk a profi és szakszerű darázsirtás folyamatával kapcsolatban! 


Darázsirtás Budapest - Professzionális, gyors, hatékony és biztonságos módszerek segítségével! 


Nagyon fontos, hogy sose próbálja meg házilag megoldani a problémát, hiszen a darazsak agresszívvé válhatnak, amely nagyon veszélyes tud lenni. Profi darázsirtó csapatunk vállalja Önnek a darázsfészkek végleges felszámolását! Ha ránk bízza a darázsirtás folyamatát, mi segítünk Önnek megszabadulni tőlük, fészkeljenek akár a földben, a falon belül, a tetőcserepek alatt, a redőnytokban, a széldeszkák között, az eresz alatt, egy fán, a kamrában, vagy esetleg a teraszon. Évente számtalan Önnel hasonló problémával szenvedő személynek segítünk a darázsirtás területén!


Darázsirtás árak költséghatékony feltételekkel!


darázsirtás árak költsége jóval kevesebb, mint amekkora kockázatot, és kellemetlenséget okoznak számunkra. A darázsirtás árak költségei minden esetben attól függ majd, hogy mennyire megközelíthető helyre fészkelték be magukat a darazsak. 


Darázsirtás árak  ajánlattal kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Darázsirtás Budapest

 

A darazsak szaporodása a nyári és az őszi időszakok közé tehető. Megbízóink legfőképpen az év melegebb hónapjaiban kezdik el észlelni a darazsak jelenlétét, a fészkek kialakulását. A darazsak szívesen tartózkodnak az emberek környezetében, sűrűn előfordulnak padlásokon, ablaktokon. Legfőképpen nehezen megközelíthető területeken helyezik el fészkeiket, hogy semmi se zavarhassa meg állandó tevékenységüket. Abban az esetben, ha észleljük kéretlen lakótársainkat, soha ne próbáljuk meg mi magunk eltávolítani a fészket. A darázsirtás egy roppant veszélyes művelet, amelyet csak szakképzett kártevő mentesítő végezhet el. Csapatunk a biztonsági előírásokat minden esetben szigorúan betartják, ezzel kikerülve a sérüléseket.

 

Országunkban leginkább három darázsfajta terjedt el a leginkább. A németdarázs, a kecskedarázs és a lódarázs. A kecskedarázs táplálkozás szempontjából változatosan válogat, ragadozó életmóddal rendelkezik, ezáltal kisebb rovarokra is vadászik, de a döghúst sem hanyagolja. A gyümölcsök levét is szintén előszeretettel fogyasztja. A németdarázs előnyben részesíti a meleget, akár a talajban is fészket rakhat, valamint roppant ingerlékeny és szúrása eléggé fájdalmas, akár bénító hatással is bírhat. Könnyen támad, ezért a darázsirtás semmiképpen sem ajánljuk házi módszerekkel. A lódarazsak összes egyede tekintélyes méretekkel bír. Más ízeltlábúakkal táplálkozik, ezért rengeteg kárt okozhat a méhészeknek. A közös munka segítségével felépített darázsfészket télre elhagyják a darazsak. Ebben az esetben ugyan el tudjuk távolítani a fészket, viszont a fennmaradó kolónia megpróbálja majd ugyanazon a helyen újraépíteni a fészket.

 

Darázsirtás - Professzionálisan!


 

A darázs veszélyessége főként abból a szempontból adódik, hogy a csípést követően nem pusztul el, mint a méhek, hanem akár több szúrásra is képes, fullánkja nem fog bele szakadni az áldozatába. A darázsirtás folyamán minden esetben előtérbe helyezzük a biztonságot, ugyanis a darazsak számukra veszélyesnek ítélt helyzetekben fognak támadni. Számos ember túlérzékeny lehet a befecskendezett méreganyagra, ezért allergiás reakciók, szédülés, szívritmuszavar, vérnyomásesés, legrosszabb esetben még akár sokk is felléphet náluk. 

 

Darázsirtás kedvező árak mellett!

 

Csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik többek között a darázsirtás területén is. Minden helyzetben korszerű kártevőirtási technológiát alkalmazunk, csak magas minőségű anyagokkal tevékenykedünk. A darázsirtást legfőképpen permetezéses módszerrel végezzük, amely hatékonyan pusztítja el a darazsak élőhelyét és a benne lévő egyedeket is.

Darázsirtás Darázsirtás Darázsirtás Darázsirtás