6727 Szeged, Dárda utca 12.
2400 Dunaújváros, Akácfa utca 17.

06 62 548 535
06 25 502 700

Kártevőmentesítés, Kártevőirtás!

ELTŰNNEK A CSÓTÁNYOK, DARAZSAK!

“Akinek már volt része benne, az tudja igazán, mennyire kellemetlen, esetenként veszélyes lehet, ha az ember házát, lakását ellepik a rovarok. Hangyák, csótányok, darazsak. Ellenük csak az alapos rovarirtás jelent védelmet. Családi házaknál főként a házi- vagy fáraóhangya található. Egy idő után nagyon elszaporodnak, képesek megtalálni az utat a fal résein át a lakásba. Mielőtt még ez megtörténne, érdemes alapos permetezést végezni kívülről-belülről. A tapasztalatok szerint egy védekezés elég a rovarok ellen egész idényre.


Panellakásban már kissé összetettebb a helyzet. Ezekben az épületekben nagy az esély arra, hogy a hangyák mellett a csótányok is megjelennek. Mivel ezek a rovarok csőrendszerekben és vizesblokkoknál közlekednek, valamennyi lakásban, sőt az alagsori helyiségekben és a lépcsőházban is ajánlott elvégeztetni a kártevőmentesítést.

A csótányok mellett gyakran megjelenik a lakásokban a fáraóhangya is. Ez egy apró vöröshangya, ami mindenbe belemászik. Volt rá példa, hogy a fészkét egy üres videokazetta tartójában találták meg. Okkal tarthatunk a darazsaktól is, amelyek a hideg megérkezéséig keseríthetik a napjainkat. Csípésük nem csak fájdalmas,de veszélyes is lehet. Évről évre egyre több ember szenved a méh, vagy darázscsípés okozta allergiától. A Fedora Plus Kft.-hez minden évben egyre több megrendelés érkezik darázsirtásra. Nem csak a családi házak falréseiben vagy padlásain alakítanak ki fészket, hanem az erkélyeken, tetőkön is. Ezek mellett a gyakran megjelenő rovarok mellett sajnos találkozhatunk az alagsorokban elterjedt bolhákkal, az ágyakban, szőnyegekben meglapulható poloskákkal és nagyon veszélyesek a főben, bokrokban vagy a fákon megbújó kullancsok is.

Minden ártó, kellemetlen rovarnak meg van az ellenszere, ellenük a leghatékonyabb segítséget környezetkímélő irtószerekkel szakemberek tudják adni!”

Kártevőmentesítés Budapest, kártevőirtás Budapest és országosan!


Cégünk és professzionális csapatunk célja, hogy kártevőmentesítés szolgáltatásunkkal segítsük a hazai vállalkozásokat és magánszemélyeket az egészségügyi kártevők elleni védekezés folyamatában, a kártevő mentes állapotot elérésében és természetesen annak fenntartásában is egyaránt.


Kivitelezzük szociális intézmények és közintézmények, társasházak és irodaházak, éttermek, szállodák, raktárak, ipari területek, élelmiszer előállító helyiségek és forgalmazó egységek, lovardák, továbbá magán lakások teljes körű kártevőmentesítés folyamatát.


Célunk, hogy a megrendelő által meghatározott területeken a kártevőmentesítés során, hogy a fertőzöttséget megszűntessük, és a mentességet fenn is tartsuk. Cégünk nem csupán a közismert egészségügyi kártevőkkel szembeni védekezésben nyújt precíz segítséget, de hatékonyan járunk el olyan kellemetlen jelenségek ellen is, mint a hangya, a darázs, az ágyi poloska és még sorolhatnánk..


Kártevőirtás, Kártevőmentesítés Budapest


 Kártevőmentesítés Budapest szolgáltatásunk hatékony és gyors megoldásokat kínál minden rágcsáló és rovar ellen. A kártevők szerepe nem csupán egészségügyi szempontból roppant lényeges, de az általuk eredményezett gazdasági kártétel végett is. Az ellenük történő védekezés során nem csupán az irtásuk elengedhetetlen, hanem a megelőzésük is, és a kártevőmentesítés folyamán elért eredmény folyamatos fenntartása.


Ezeknek a feladatoknak az elvégzéséhez nyújtanak megfelelő és professzionális segítséget jól képzett szakembereink, akiknek a hosszú évek alatt szerzett tapasztalata biztosíték a hatékony szakszerű munkavégzésre, a megfelelő technológia kiválasztására és alkalmazására.


Célunk, hogy megrendelőink és partnereink részére hosszan tartó kártevőmentes állapotot tudjunk biztosítani. Ennek érdekében pedig minden esetben olyan minőségben végezzük el szolgáltatásainkat, mint ha a saját otthonunkról lenne szó.


Költséghatékony kártevőirtás, kártevőmentesítés árak!


Vállalkozásunk teljes körű kártevőmentesítés szolgáltatásokat nyújt, költséghatékony árak mellett. A szolgáltatásaink végzése során kizárólag engedélyezett, biztonságos irtószereket alkalmazunk, a minőség mellett pedig különös nagy figyelmet fordítunk a környezetünkre is, az emberi és az állati egészségre is egyaránt.


Vállaljuk mindennemű rovar (csótányirtás, féregirtás, hangyairtás, pókirtás, svábbogár, ágyi poloska irtás, légyirtás, bolhairtás, tetűirtás, darázsirtás) valamint rágcsálóirtás, egérirtás, patkányirtás és teljes körű fertőtlenítést.


LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÁRTEVŐK ÉS NÉHÁNY SZÓ FELÉPÍTÉSÜKRŐL, ELŐFORDULÁSUKRÓL:


Kártevőmentesítés, kártevőirtás Budapest, Pécs, Szeged, Kecskemét, Dunaújváros kedvező árak itt!


ROVAROK:
kartevőmentesítés, kártevőirtás

Csótány

Erősen lapított testű, csápos rovar. Fénykerülő, rejtőzködő életmódot élnek. Járásunk fürge, igen gyors. Nedves közeget kedvelik. Elterjedt fajok:-német csótány
– konyhai csótány
– amerikai csótány

Kártevő mentesítés Budapest, kártevőirtás

Ágyi poloska

Rozsdabarna, szárnyatlan, szipókás rovar. Fénykerülő, vándorló életmódot él. Búvóhelye: falrések, ágyrepedések hézagaiban.

Kártevőirtás, kártevőmentesítés

Bolha

Fényes testű, sötétvörös, gesztenyebarna, lapos szárnyatlan rovar. Fénykerülő életmódot folytat. Elterjedése leginkább háziállatok révén.

Kártevő mentesítés árak

Légy

Vaskos, zömök felépítésű. Meleget, napsütést kedveli. Árnyékos, huzatos helyeket kerüli.

kártevőirtás árak

Darázs

Nagy termetűek, testük fekete-sárga rajzolatú, enyhén szőrösek. Fészküket padláson, ablaktokokban, föld alatt alakítják ki.

kártevőmentesítés Budapest, kártevőirtás Budapest

Hangya

Kis termetű, bolyban élő rovar. Elterjedt faja: fáraó hangya. Meleg helyeket kedveli.

RÁGCSÁLÓK:
Kártevőmentesítés, kártevőirtás

Egér

Sárgás-szürkés-fekete színű. Farka testhosszával megegyező. Éjjel tevékenykedik, zajra érzékeny.

Kártevő mentesítés

Patkány

– házi patkány
Barnásfekete színű, füle hosszú, farka testénél hosszabb, szőre selymes fényű, tiszta. Meleg, száraz helyet kedveli.
– vándorpatkány
Szürkésbarna, füle rövid, farka testhosszánál rövidebb, szőre gyakran szennyezett. Földlyukakban él.