6727 Szeged, Dárda utca 12.
2400 Dunaújváros, Akácfa utca 17.

06 62 548 535
06 25 502 700

Légyirtás, bolhairtás, tetűirtás

Légyirtás, Bolhairtás, Tetűirtás


Légyirtás, bolhairtás és tetűirtás professzionálisan, a lehető legkorábbi kiérkezéssel, professzionális eszközökkel, gyors és hatékony megoldásokkal! 


Légyirtásbolhairtás és tetűirtás hagyományos vagy kombinált eljárások és kezelések segítségével a kellemetlen kártevők végleges felszámolása érdekében!


Légyirtás Budapest - Professzionális, gyors és hatékony megoldásokkal!


Légyirtás hatékonyan cégünkkel! A légy nem csupán külterületen, hanem könnyen akár beltérben is elszaporodik, ennek az oka rengeteg esetben a rágcsálóirtást követő, helytelen tetem begyűjtése. A legyek számtalan mennyiségű emberi kórozót hordoznak.


Az emberrel kapcsolatban élő legyek az összes olyan baktériumot hordozzák, amely ellenáll az antibiotikumoknak. Kutatások bizonyítják mennyire lényeges szerepük van a bakteriális fertőzések terjesztésében, akár a vérhas és a kolera esetében is.


Cégünk megfelelő eszközökkel és tapasztalt, szekértő kollégákkal rendelkezik a hatékony légyirtás kivitelezésére és a legyek elszaporodásának megfékezésére.


Hívjon minket bizalommal!


Bolhairtás Budapest - Biztonságos, hatékony és gyors módszerekkel! 


A bolhák vérszívó rovarok, csak is vérrel táplálkoznak. Roppant nagy jelentőségük van az állatról emberre terjedő fertőző megbetegedések terjesztése során.


A bolhák rothadó szerves anyagokba, esetleg húsba, dögökbe helyezik a petéiket. Ha a környezeti feltételek és a körülmények is kedvezőek ,mint esetleg egy nyári meleg és szárasság akkor a fejlődésük folyamata is felgyorsul.


Rövid idő leforgása mentén nagy mértékben elszaporodnak, legfőképpen a zárt terekben és a remekül körülhatárolható zárt területeken. A bolha, csípés közbe az ember szervezetébe vérszívás közben beoltja a kórokozókat, ezáltal az embereket, a haszonállatokat vagy a háziállatokat megfertőzheti és megbetegítheti. 


A bolhák tehát számtalan kellemetlenséget és roppant nagyon veszélyt is jelenthetnek Ön, vagy családja számára! Hívjon csak minket és mi gyorsan és hatékonyan megszabadítjuk Önt ettől a problémától! Bolhairtás hagyományos és kombinált eljárások és kezelések segítségével, a bolhák végleges eltüntetése érdekében! 


Tetűirtás Budapest - Gyors, hatékony és azonnali megoldást nyújtó eszközökkel!


Ahol tetvesedés történt, ott nagyon lényeges a terület, a hozzátartozó környezet és a használati tárgyak tetűirtás alá vetése, tetűmentesítése és természetesen fertőtlenítése is!


Az emberekre világszerte a ruhatetű, fejtetű és a lapostetű idézhet elő ártalmat és problémákat. Mindhárom hasonló életmódot folytat, közös vonásuk, hogy egész életük során az emberhez vannak kötve, hiszen kizárólag embervérrel táplálkoznak.


Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelő, gyorsan és hatékony módszereket alkalmazó, tapasztalt szakemberek által mondjon végleges búcsút a tetűknek! Hívjon minket bizalommal, tetűirtás professzionális, hatékony és gyors módszerekkel!


Költséghatékony légyirtás árak, bolhairtás árak és légyirtás árak felől érdeklődjön bizalommal elérhetőségeink egyikén!


érdeklődjön bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Hangyairtás