6727 Szeged, Dárda utca 12.
2400 Dunaújváros, Akácfa utca 17.

06 62 548 535
06 25 502 700

Légyirtás, bolhairtás, tetűirtás

Légyirtás, Bolhairtás, Tetűirtás Budapest és országosan!


Légyirtás, bolhairtás és tetűirtás professzionálisan, a lehető legkorábbi kiérkezéssel, professzionális eszközökkel, gyors és hatékony megoldásokkal!


Légyirtás, bolhairtás és tetűirtás hagyományos vagy kombinált eljárások és kezelések segítségével a kellemetlen kártevők végleges felszámolása érdekében!


Légy, bolha és tetűirtás - Professzionális, gyors és hatékony megoldásokkal!


Légyirtás hatékonyan cégünkkel! A légy nem csupán külterületen, hanem könnyen akár beltérben is elszaporodik, ennek az oka rengeteg esetben a rágcsálóirtást követő, helytelen tetem begyűjtése. A legyek számtalan mennyiségű emberi kórozót hordoznak.


Az emberrel kapcsolatban élő legyek az összes olyan baktériumot hordozzák, amely ellenáll az antibiotikumoknak. Kutatások bizonyítják mennyire lényeges szerepük van a bakteriális fertőzések terjesztésében, akár a vérhas és a kolera esetében is.


Cégünk megfelelő eszközökkel és tapasztalt, szekértő kollégákkal rendelkezik a hatékony légyirtás kivitelezésére és a legyek elszaporodásának megfékezésére.


Hívjon minket bizalommal!


Bolha és légyirtás - Biztonságos, hatékony és gyors módszerekkel kedvező árakon egész évben!


A bolhák vérszívó rovarok, csak is vérrel táplálkoznak. Roppant nagy jelentőségük van az állatról emberre terjedő fertőző megbetegedések terjesztése során.


A bolhák rothadó szerves anyagokba, esetleg húsba, dögökbe helyezik a petéiket. Ha a környezeti feltételek és a körülmények is kedvezőek ,mint esetleg egy nyári meleg és szárasság akkor a fejlődésük folyamata is felgyorsul.


Rövid idő leforgása mentén nagy mértékben elszaporodnak, legfőképpen a zárt terekben és a remekül körülhatárolható zárt területeken. A bolha, csípés közbe az ember szervezetébe vérszívás közben beoltja a kórokozókat, ezáltal az embereket, a haszonállatokat vagy a háziállatokat megfertőzheti és megbetegítheti.


A bolhák tehát számtalan kellemetlenséget és roppant nagyon veszélyt is jelenthetnek Ön, vagy családja számára! Hívjon csak minket és mi gyorsan és hatékonyan megszabadítjuk Önt ettől a problémától!Bolhairtás hagyományos és kombinált eljárások és kezelések segítségével, a bolhák végleges eltüntetése érdekében!


Tetűirtás Budapest - Gyors, hatékony és azonnali megoldást nyújtó eszközökkel!


Ahol tetvesedés történt, ott nagyon lényeges a terület, a hozzátartozó környezet és a használati tárgyak tetűirtás alá vetése, tetűmentesítése és természetesen fertőtlenítése is!


Az emberekre világszerte a ruhatetű, fejtetű és a lapostetű idézhet elő ártalmat és problémákat. Mindhárom hasonló életmódot folytat, közös vonásuk, hogy egész életük során az emberhez vannak kötve, hiszen kizárólag embervérrel táplálkoznak.


Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelő, gyorsan és hatékony módszereket alkalmazó, tapasztalt szakemberek által mondjon végleges búcsút a tetűknek!


Hívjon minket bizalommal! professzionális irtás, hatékony és gyors módszerekkel!


Legyek, bolhák, tetvek irtása - Miért fontos?


A legyek elsődleges szaporodó helyisége az állati trágya, az elhullott állatok tetemei, baromfi udvarok területei, illetve a sertéstelepek környékei. A légy táplálkozása folyamán megnyálazza táplálékát, ezt követően otthonunkba bejutva könnyen az élelmiszerekre is rászállhat, amelyeket szintén megnyálaz majd.


A szájszervén lévő kórokozókat ezáltal pedig könnyen átjuttatja élelmiszereinkre, amelyeket elfogyasztva komoly egészségügyi problémákat is okozhatnak számunkra. Egyes becslések mentén a legyek több, mint 30 fajta fertőző betegség terjesztői, többek között a koleráé, tífuszé és a vérhasé.


Légyirtás Budapest, légyirtás árak


A légyirtás folyamata és munkája egy eléggé összetett, megfelelő és precíz hozzáértést igénylő munka. A légyirtás folyamán a légy tenyészőhelyek felkutatása és megfelelő kezelése elengedhetetlen, ezek nélkül a légyirtás folyamata nem lehet eredményes.


Bolhairtás kedvező árakon - Hogyan zajlik?


A bolhairtás folyamata nem terjedhet ki csak a már kifejlett bolhákra, hiszen a kifejlett, látható bolhák a valódi bolha populáció néhány százalékát teszik csupán ki. A bolhairtás során csapatunk olyan szereket alkalmaz, amelyek a kifejlett bolhákat azonnal elpusztítják, továbbá kifejlődés gátló anyagot is tartalmaznak. A már lerakott peték, a kifejlődött lárvák és bábok ezáltal pedig nem tudnak majd kikelni. Ha a bolhairtást nem foglal mindent magában, taglózó hatású és kifejlődést gátló irtószerekkel végzik, akkor egészen biztosan újra meg kell ismételni majd a bolhairtás folyamatát.


A bolha bábok roppant sok ideig képesek báb formájukat megőrizni, és rezgés hatására kikelni, ezt követően pedig az áldozatukra ugrani. Ezáltal pedig elegendő, ha elsétálunk egy bolha báb mellett, az általunk keltett rezgést érzékelve a báb állapotból kipattan, és újra ismét szükségünk lesz a bolhairtás folyamatára. Báb állapotban nem rendelkeznek kifejlett idegrendszerrel, és egy védőburok is óvja őket, ezáltal a kifejlődést gátló irtószer nincsen rájuk hatással.


Mire kell odafigyelnünk a Tetűirtás során?


Egy ruhatetvesség folyamán a személy és a környezet egyidejű tetűirtás folyamata egyenrangú szempont. Abból adódóan, hogy a ruhatetű serkéit a testszőrzeten is elhelyezi, ezért a személy kezelése különösen lényeges. A textíliák, mint a ruházat vagy ágynemű, valamint a használati tárgyak, mint a bútorok kezelésével párhuzamosan a helyiség padozatára került, szétszóródott tetvek elpusztítására is gondot kell fordítani.


Tetűirtás Budapest, tetűirtás árakA fejtetvesség folyamán a haj kezelése a leglényegesebb, de nem hanyagolható el az a körülmény sem, hogy a fejtetvek sűrűn a jellegzetes használati tárgyak, mint például a fésű útján is terjedhetnek, ezért ezek hatásos kezelését is egyidejűleg biztosítani kell. A lapos tetvesség folyamán pedig a tetűmentesség elérésére érdekében elegendő a személy kezelése.


A tetvesség elleni védekezés rendszere a tetűirtás folyamatait is meghatározza. Személykezelésre elsősorban olyan tetűirtó szerek alkalmasak, amelyek egy kezeléssel rövid idő alatt tetűölő és serkeölő hatást eredményeznek. A porozószerek csupán a mozgó alakokat pusztítják el, a serkéket nem, emiatt a tetvekkel fertőzött személyek porozása folyamán az eljárást a serkék kikelési idejének ismeretében 1 hét múlva meg szükséges ismételni. Rovarirtás, rágcsálóirtás, kártevőmentesítés.


Költséghatékony tetűirtás árak!


Érdeklődjön bizalommal elérhetőségeink egyikén!


Légyírtás Légyírtás Budapest Légyírtás árak Bolhaírtás Budapest Bolhaírtás árak