6727 Szeged, Dárda utca 12.
2400 Dunaújváros, Akácfa utca 17.

06 62 548 535
06 25 502 700

Egérirtás, Patkányirtás!

Szakszerű egérirtás és patkányirtás az ország teljes területén, szakképzett és tapasztalt csapatunk által. Amit tőlünk kap, az a gyors segítség, megbízható és tapasztalt szakemberek által. Egérirtás, patkányirtás Budapest területén, egy megbízható és gyors szolgáltatás keretein belül, kedvező árak mellett, akár cégek részére, akár magánszemély számára, vagy netán új telephelyére is bátran tárcsázzon minket!


Az egérirtás, a professzionális és hatékony patkányirtás egészségügyi, járványügyi és fogyasztóvédelmi szempontok alapján is egyaránt lényeges. Az újfajta biotechnológia segítségével fejlesztett készült egérmérgek és rágcsálóirtó készítmények segítségével, amely biztonságos, sem gyermekekre, sem háziállatra nem jelent veszélyt, egy egér etetődoboz vagy patkányetető ládában való kihelyezése a leghatékonyabb az egerek és patkányok ellen az összes kártevőirtó módszer közül.

Egérirtás Budapest, patkányirtás Budapest és országosan - Hatékonyan!


Biztonságos, gyors és hatékony egérirtás és patkányirtás tapasztalt és megbízható szakember részéről! Az egérirtás és patkányirtás folyamata korszerű, második generációjú véralvadásgátló hatóanyaggal készített felhasználásra kész mérgezett csalétekkel történik.


Az első alkalommal - a rágcsálófertőzöttség feltérképezése után - kihelyezzük, ill. feltöltjük az Uniós szabványnak megfelelő zárható dobozokat. A továbbiakban pedig jegyzőkönyvezéssel ellenőrizzük és feltöltjük azokat. Egy szakszerű egérirtás és patkányirtás esetén az egerek és patkányok jelenléte 7-10 napot követően már teljesen megszűnik!


Egérirtás, patkányirtás

Mire fontos oda figyelni és mi az, amit semmiképpen se tegyen az egerek vagy patkányok elkerülése érdekében? Sose hagyjon réseket és műszaki hiányosságokat otthonában vagy munkahelyén, ne hagyja nyitva ellenőrizetlenül és hosszan nyílászárót, amelyeken keresztül könnyen és gyorsan bemehetnek az egerek, patkányok.

A szellőző rendszereket és áttöréseket sűrű szövésű hálóval szükséges és ajánlott fedni, továbbá ne tároljon tartósan elfekvő, nem használt tárgyakat. Az épületbe ne vigyen be magával csomagoló anyagot vagy más zárt eszközöket ellenőrizetlenül, hiszen ezáltal az egereket behurcolhatja. Egy hétvégi nyaraló őszi lezárását megelőzően ajánlott egér csapdákat kihelyezni, hogy a hideg elől bemenekülő egerek a tél folyamán ne tehessenek károkat és ne szaporodjanak el.


Egérirtás Budapest, patkányirtás Budapest, egérirtás árak, patkányirtás árak kedvezően

A szakemberek részére az egérirtás és patkányirtás során rengeteg eszköz áll már rendelkezésre. Először is fontos, hogy a helyszínre kiérkező szakember felmérést végezzen és javaslatot tegyen az egerek bejutásának és elszaporodásának a megakadályozására. Ez roppant lényeges, hiszen a sikeres és maradéktalan irtás után ez biztosítja majd a maradandó és hosszú távú eredményt. A felmérés mentén kiválasztásra kerül, hogy csalétkezéssel vagy csapdázással fog az irtás kiviteleződni.


Patkányirtás Budapest, egérirtás Budapest, egérirtás árak kedvezően - Szolgáltatásaink professzionális, gyors és biztonságos módszerekkel!


Vállalkozásunk a patkányirtás és egérirtás élen jár. Az összes létező eszköz, szaktudás a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy megszüntessük a keletkezett problémát az érintett területen. Megrendelőinkhez a megkeresést követően már rövid időn belül megérkezünk, és megkezdjük a munkálatokat. Szolgáltatásaink rugalmasak, megbízhatók, az összes megrendelőnk részére a maximumot nyújtjuk.


Hívjon minket bátran, hiszen patkányirtás és egérirtás szolgáltatásink köré igen széles:


Rágcsálók


Patkányirtás, Egérirtás városok részére


Rágcsálók


Patkányirtás, Egérirtás települések részére


Rágcsálók


Patkányirtás, Egérirtás gazdasági társaságok, vállalkozások részére


Rágcsálók


Patkányirtás, Egérirtás közületek részére


Rágcsálók


Patkányirtás, Egérirtás társasházak, családi házak, lakások részére


Patkányirtás Budapest - Bízza a szakemberekre!


Cégünk Magyarország egyik legismertebb fertőtlenítő és kártevőirtó vállalkozása. Már több, mint 20 éve végzünk országszerte közegészségügyi rovar és rágcsálóirtást. Célunk egy olyan, környezet kialakítása és megtartása, ahol mi emberek és állataink egyaránt egy olyan környezetben élünk ahol nem kell félnünk semmiféle kártevő támadásától.

A patkányirtás és egérirtás folyamata során garantáljuk a minőséget, a szakszerű munkát, és a hozzá tartozó teljes dokumentációt, és partnerünk teljes körű tájékoztatását. Válasszon minket, ha megbízható és szakszerű munkavégzésre van szüksége, költséghatékony egérirtás árak és patkányirtás árak mellett!


Egérirtás árak, patkányirtás árak - Miért fontos a rágcsálók irtása?


Az egerek és patkányok feltűnése akár otthonunkban, akár az üzlethelyiségünkben vagy egy raktárakban az egyik legnagyobb félelme a legtöbb embernek. Ugyanis ezen rágcsálók megkeseríthetik életünket, hatalmas anyagi és érzelmi károkat eredményezve részünkre.


Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező, az egérirtás és patkányirtás területén profi kollégáink átérzik megrendelőink problémáját, ezért az egérirtás és patkányirtás hatékonyságának növelése érdekében minden estben megfelelő profizmussal és precizitással állunk elő.


Egérirtás Budapest, patkányirtás Budapest


Természetesen annak érdekében, hogy minden alkalommal kiváló minőségű szolgáltatást nyújthassunk az egérirtás és patkányirtás területén, nagyon lényeges a partnerek visszajelzése, amely alapján állandóan fejlesztjük cégünket.


Hozzáértő, tapasztalt és szakképzett kollégáink mindent megtesznek, hogy megrendelőink részére az egérirtás és patkányirtás hosszú távú lehessen. Küldetésünk, hogy az egérirtás és patkányirtás után a terület fertőzöttség mentessé válhasson és lehetőség szerint a kártevők bejutását és elszaporodását is ellehetetlenítsük.


Költséghatékony egérirtás árak, patkányirtás árak Budapesten és országosan!Eredményes egérirtás Budapest és patkányirtás Budapest területén és országosan is akár még ma!Egérirtás árak és patkányirtás árak


felől érdeklődjön elérhetőségeink egyikénPatkányirtás, Egérirtás


A patkányok és egerek gyakorlatilag együtt élnek az emberekkel és hatalmas kockázatot jelentenek az emberek egészségére. A rágcsálók nem csupán az állatról emberre terjedő betegségek melegágyai, de együtt említhetők az asztma és a lakáson belüli allergiás reakciók okozta egészségügyi problémákkal is.

A patkány sem egészségügyileg, sem okozott kár tekintetében nem egy elhanyagolható probléma. Patkánnyal fertőzött területeken a patkányirtás folyamatát mielőbb el szükséges végezni. A patkányok és egerek könnyedén szétrágja a szigetelést, de akár még a bádoglemezeket is, az élelmiszerrel érintkezve pedig akár szalmonellával is fertőzhet minket.


Patkányirtás Budapest, egérirtás Budapest


Tisztában vagyunk azzal, hogy Önnek az egészsége és a biztonsága roppant fontos. Mi részünkre is. Éppen emiatt a patkányirtás során a leglényegesebb szempont, hogy az körültekintő legyen. A másodlagos mérgezés teljes kizárása érdekében óvintézkedéseket veszünk figyelembe a patkányirtás folyamán.

A patkányok a testükön megtapadt kórokozókkal szennyezik be az emberi fogyasztásra szánt élelmiszereket és ezáltal ételmérgezést eredményeznek. A más és más állati betegségek terjesztésével pedig akár járványokat is eredményezhetnek. A patkány egy roppant hatékony és alkalmazkodó állatfaj, éppen emiatt az irtása nagy hozzáértést és tapasztalatot igényel.

Cégünk vállalja a települések, üzemek, gyárak garanciával végzett teljes patkányirtás és egérirtás folyamatát, továbbá megelőző munkálatokkal a patkánymentes állapot korlátlan ideig való biztosítását, és a nagyobb településeken belül a veszélyeztetett gócpontok feltérképezését és felszámolását.

Az általunk alkalmazott irtószerek és módszerek megfelelnek a nemzetközi előírásoknak, szabványoknak. Rovarirtás, rágcsálóirtás, kártevőirtás


Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Egérirtás Patkányirtás Patkányirtás Budapest
Egérirtás Budapest Patkányirtás országosan Egérirtás országosan Patkányirtás árak Budapesten Egérirtás árak Budapesten Patkányirtás