6727 Szeged, Dárda utca 12.
2400 Dunaújváros, Akácfa utca 17.

06 62 548 535
06 25 502 700

Egérirtás, Patkányirtás!

Szakszerű egérirtás és patkányirtás az ország teljes területén, szakképzett és tapasztalt csapatunk által. Amit tőlünk kap, az a gyors segítség, megbízható és tapasztalt szakemberek által. Egérirtás, patkányirtás Budapest területén, egy megbízható és gyors szolgáltatás keretein belül, kedvező árak mellett, akár cégek részére, akár magánszemély számára, vagy netán új telephelyére is bátran tárcsázzon minket!


Az egérirtás, a professzionális és hatékony patkányirtás egészségügyi, járványügyi és fogyasztóvédelmi szempontok alapján is egyaránt lényeges. Az újfajta biotechnológia segítségével fejlesztett készült egérmérgek és rágcsálóirtó készítmények segítségével, amely biztonságos, sem gyermekekre, sem háziállatra nem jelent veszélyt, egy egér etetődoboz vagy patkányetető ládában való kihelyezése a leghatékonyabb az egerek és patkányok ellen az összes kártevőirtó módszer közül.


Egér és patkányirtás Budapesten és országosan - Hatékonyan!


Biztonságos, gyors és hatékony egérirtás és patkányirtás tapasztalt és megbízható szakember részéről! Az egérirtás és patkányirtás folyamata korszerű, második generációjú véralvadásgátló hatóanyaggal készített felhasználásra kész mérgezett csalétekkel történik.


Az első alkalommal - a rágcsálófertőzöttség feltérképezése után - kihelyezzük, ill. feltöltjük az Uniós szabványnak megfelelő zárható dobozokat. A továbbiakban pedig jegyzőkönyvezéssel ellenőrizzük és feltöltjük azokat. Egy szakszerű egérirtás és patkányirtás esetén az egerek és patkányok jelenléte 7-10 napot követően már teljesen megszűnik!


Hasznos tippek egér és patkányirtás elkerülése érdekében!


Mire fontos oda figyelni és mi az, amit semmiképpen se tegyen az egerek vagy patkányok elkerülése érdekében? Sose hagyjon réseket és műszaki hiányosságokat otthonában vagy munkahelyén, ne hagyja nyitva ellenőrizetlenül és hosszan nyílászárót, amelyeken keresztül könnyen és gyorsan bemehetnek az egerek, patkányok.


A szellőző rendszereket és áttöréseket sűrű szövésű hálóval szükséges és ajánlott fedni, továbbá ne tároljon tartósan elfekvő, nem használt tárgyakat. Az épületbe ne vigyen be magával csomagoló anyagot vagy más zárt eszközöket ellenőrizetlenül, hiszen ezáltal az egereket behurcolhatja. Egy hétvégi nyaraló őszi lezárását megelőzően ajánlott egér csapdákat kihelyezni, hogy a hideg elől bemenekülő egerek a tél folyamán ne tehessenek károkat és ne szaporodjanak el.


Milyen eszközökkel végezhető az Egerek és patkányok irtása Budapesten? Egérirtás árak, patkányirtás árak kedvezően

A szakemberek részére az egérirtás és patkányok irtása során rengeteg eszköz áll már rendelkezésre. Először is fontos, hogy a helyszínre kiérkező szakember felmérést végezzen és javaslatot tegyen az egerek bejutásának és elszaporodásának a megakadályozására. Ez roppant lényeges, hiszen a sikeres és maradéktalan irtás után ez biztosítja majd a maradandó és hosszú távú eredményt. A felmérés mentén kiválasztásra kerül, hogy csalétkezéssel vagy csapdázással fog az irtás kiviteleződni.


Patkányok, egerek szakszerű irtása - Szolgáltatásaink professzionális, gyors és biztonságos módszerekkel!


Vállalkozásunk a patkányok irtása és egerek irtásának a folyamatában az élen jár. Az összes létező eszköz, szaktudás a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy megszüntessük a keletkezett problémát az érintett területen. Megrendelőinkhez a megkeresést követően már rövid időn belül megérkezünk, és megkezdjük a munkálatokat. Szolgáltatásaink rugalmasak, megbízhatók, az összes megrendelőnk részére a maximumot nyújtjuk.


Hívjon minket bátran, hiszen patkányirtás és egérirtás szolgáltatásink köré igen széles:


Rágcsálók


Patkányirtás, Egérirtás városok részére


Rágcsálók, egérirtás


Patkányirtás, Egérirtás települések részére


Rágcsálók, patkányirtás


Patkányirtás, Egérirtás gazdasági társaságok, vállalkozások részére


Rágcsálók, egér


Patkányirtás, Egérirtás közületek részére


Rágcsálók, patkány


Patkányirtás, Egérirtás társasházak, családi házak, lakások részére


Miért bízza cégünkre a patkány és egérmentesítést Bízza a szakemberekre!


Cégünk Magyarország egyik legismertebb fertőtlenítő és kártevőirtó vállalkozása. Már több, mint 20 éve végzünk országszerte közegészségügyi rovar és rágcsálóirtást. Célunk egy olyan, környezet kialakítása és megtartása, ahol mi emberek és állataink egyaránt egy olyan környezetben élünk ahol nem kell félnünk semmiféle kártevő támadásától.


A patkány és egér irtásának folyamata során garantáljuk a minőséget, a szakszerű munkát, és a hozzá tartozó teljes dokumentációt, és partnerünk teljes körű tájékoztatását. Válasszon minket, ha megbízható és szakszerű munkavégzésre van szüksége, költséghatékony egérirtás árak és patkányirtás árak mellett!


Egér és patkány irtásának folyamata akciós árak - Miért fontos a rágcsálók irtása?


Az egerek és patkányok feltűnése akár otthonunkban, akár az üzlethelyiségünkben vagy egy raktárakban az egyik legnagyobb félelme a legtöbb embernek. Ugyanis ezen rágcsálók megkeseríthetik életünket, hatalmas anyagi és érzelmi károkat eredményezve részünkre.


Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező, az egérirtás és patkányirtás területén profi kollégáink átérzik megrendelőink problémáját, ezért az irtás hatékonyságának növelése érdekében minden estben megfelelő profizmussal és precizitással állunk elő.


Egérirtás Budapest, patkányirtás Budapest


Természetesen annak érdekében, hogy minden alkalommal kiváló minőségű szolgáltatást nyújthassunk az egér és patkány irtásának területén, nagyon lényeges a partnerek visszajelzése, amely alapján állandóan fejlesztjük cégünket.


Hozzáértő, tapasztalt és szakképzett kollégáink mindent megtesznek, hogy megrendelőink részére a rágcsálómentesítés hosszú távú lehessen. Küldetésünk, hogy az irtás után a terület fertőzöttség mentessé válhasson és lehetőség szerint a kártevők bejutását és elszaporodását is ellehetetlenítsük.


Költséghatékony egérirtás árak, patkányirtás árak Budapesten és országosan!Milyen egészségügyi kockázatokkal jár a Patkányok és Egerek mentesítésének az elmulasztása?


A patkányok és egerek gyakorlatilag együtt élnek az emberekkel és hatalmas kockázatot jelentenek az emberek egészségére. A rágcsálók nem csupán az állatról emberre terjedő betegségek melegágyai, de együtt említhetők az asztma és a lakáson belüli allergiás reakciók okozta egészségügyi problémákkal is.


A patkány sem egészségügyileg, sem okozott kár tekintetében nem egy elhanyagolható probléma. Patkánnyal fertőzött területeken a patkányok irtásának folyamatát mielőbb el szükséges végezni. A patkányok és egerek könnyedén szétrágja a szigetelést, de akár még a bádoglemezeket is, az élelmiszerrel érintkezve pedig akár szalmonellával is fertőzhet minket.


Tisztában vagyunk azzal, hogy Önnek az egészsége és a biztonsága roppant fontos. Mi részünkre is. Éppen emiatt az irtás során a leglényegesebb szempont, hogy az körültekintő legyen. A másodlagos mérgezés teljes kizárása érdekében óvintézkedéseket veszünk figyelembe a patkányirtás folyamán.


A patkányok a testükön megtapadt kórokozókkal szennyezik be az emberi fogyasztásra szánt élelmiszereket és ezáltal ételmérgezést eredményeznek. A más és más állati betegségek terjesztésével pedig akár járványokat is eredményezhetnek. A patkány egy roppant hatékony és alkalmazkodó állatfaj, éppen emiatt az irtása nagy hozzáértést és tapasztalatot igényel.


Cégünk vállalja a települések, üzemek, gyárak garanciával végzett teljes patkányirtás és egérirtás folyamatát, továbbá megelőző munkálatokkal a patkánymentes állapot korlátlan ideig való biztosítását, és a nagyobb településeken belül a veszélyeztetett gócpontok feltérképezését és felszámolását.


Az általunk alkalmazott irtószerek és módszerek megfelelnek a nemzetközi előírásoknak, szabványoknak. Rovarirtás, rágcsálóirtás, kártevőirtás


Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Egérirtás Patkányirtás Patkányirtás Budapest
Egérirtás Budapest Patkányirtás országosan Egérirtás országosan Patkányirtás árak Budapesten Egérirtás árak Budapesten Patkányirtás